Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Έτοιμος ο διαδραστικός χάρτης Ρεφλεξολογίας του Πατέρα Ιωσήφ.



















Κατόπιν παράκλησης καθηγητών και σπουδαστών του Natural Health Science o Πατέρας Ιωσήφ συμφώνησε να μεταφραστεί ο διαδραστικός χάρτης του στα Ελληνικά. To όλο έργο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Γερμανό Ρεφλεξολόγο κ. Martin Schwarz, την σπουδάστρια του NHS Σμαράγδα Ριζούδη και του Σ. Δημητράκουλα.
Κλικάρετε στην ακόλουθη σύνδεση για να οδηγηθείτε στην Ελληνική σελίδα και στην συνέχεια κλικάρετε στα δύο πόδια (παρόμοια με την φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω) και μετά διαλέξτε ποιον από τους δύο χάρτες θέλετε να δείτε πρώτο. Να σύρετε το "ποντίκι" πάνω από την εικόνα και θα χρωματίζεται η ονομασία του ανακλαστικού σημείου ή πάνω από την ονομασία και θα χρωματίζεται το ανακλαστικό σημείο εδώ.

Οι χάρτες είναι χρωματισμένοι σύμφωνα με την θεωρία των 5 στοιχείων.

Βρίσκω ενδιαφέρον ότι πολλοί Ρεφλεξολόγοι του εξωτερικού αλλά και Έλληνες επιμένουν ότι οι Κινέζοι ήταν από τους πρώτους λαούς που Ρεφλεξολογούσαν τον άκρο πόδα. Εγώ επιμένω να μου δείξουν στοιχεία,..... αλλά και να μου εξηγήσουν γιατί οι Κινέζοι έδωσαν το όνομα Rwo Shur - Πατέρας Ιωσήφ στην μέθοδο που εξασκούσανε οι πρόγονοι τους χιλιάδες χρόνια!!!!

Είναι σαν να έρθει ένας Γιαπωνέζος στην Ελλάδα και να αναβιώσει τα Ασκληπιεία και εμείς από ευγνωμοσύνη να τους αποδίδαμε τιμητικά το όνομα του Γιαπωνέζου π.χ. Αντί για Ασκληπιεία να τα λέμε Κάτσε-ναααα Σε-κάνω-καλααααά!

Παρεπιπτώντος Ασκληπιός - "τα ασκελή νοσήματα ήπια ποιεί" στα Γιαπωνέζικα είναι ως εξής: アシュケロン軽い病気が

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε για την δουλειά που κάνατε. πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο.
απλά ήθελα να υπογραμμίσω ότι στη σελίδα για την έσω έξω επιφάνεια δεν έχουν ανεβεί τα σημεία της ωμοπλάτης και της μήτρας-προστάτη.

Σπύρος Δημητράκουλας - Spiros Dimitrakoulas είπε...

Ευχαριστώ για την επικοινωνία και τα καλά σου λόγια.
Το ΑΣ της μήτρας - προστάτη είναι ο αριθμός 69 λίγο πολύ εκεί που ξέρουμε. Το ΑΣ της ωμοπλάτης είναι η γκρί γραμμή στην 4η ζώνη ραχιαία, εάν σύρεις το ποντίκι θα ανάψει ο αριθμός 34.΄Απο κάτω είναι ο αριθμός 26.
Σπύρος