Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Η φροντίδα ποδιών στο σακχαρώδη διαβήτη

H φίλη και συνάδελφος Παρή μας έστειλε ένα χρήσιμο βίντεο για την φροντίδα ποδιών στο σακχαρώδη διαβήτη. Θα το βρείτε στην ιστοσελίδα ΤΑ ΝΕΑonline (κάτω δεξιά) και είναι στα ελληνικά.

For a free leaflet about - Footcare for people with diabetes.

Fusskraft Hydrolipid Lotion Υδρολιπιδική Lotion για τη φροντίδα του ξηρού και ευαίσθητου δέρματος Τα πολύτιμα συστατικά που περιέχει η Hydrolipid Lotion όπως έλαιο από αβοκάντο και jojoba, σε συνδυασμό με ουρία και γλυκερίνη, μαλακώνουν το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα των ποδιών. Με καθημερινή χρήση ενυδατώνει και επαναφέρει τη φυσική ισορροπία του δέρματος στα φυσιολογικά επίπεδα.
Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ





GEHWOL med Lipidro-cream Υδρολιπιδική κρέμα: Βαθειά ενυδάτωση για την ξηρή επιδερμίδα των ποδιών Πλούσια κρέμα που προσφέρει βαθειά ενυδάτωση & προστασία στην ξηρή και ευαίσθητη επιδερμίδα των ποδιών σας. Τα πολύτιμα συστατικά της Lipidro-cream γλυκερίνη, ουρία, λάδι αβοκάντο, λάδι ιπποφαούς, αλλαντοΐνη, εκχύλισμα φυκιών, φαρνεσόλη εξισορροπούν την έλλειψη υγρασίας και λιπιδίων του δέρματος, αποκαθιστώντας έτσι τη φυσική ισορροπία του, ενώ παράλληλα η καθημερινή χρήση της καταπολεμά την κακοσμία των ποδιών, τους μύκητες και προστατεύει απο τις φλεγμονές.
Δερματολογικά ελεγμένο προϊόν. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΒΗΤΙΚΟΥΣ

Κατάλληλο και για τους πελάτες της Ρεφλεξολογίας που ακολουθούν αγωγή ομοιοπαθητικής, καθώς δεν περιέχει μέντα και κάμφορα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: