Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Θα απαγορευθεί η διδασκαλία εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας?




Στην σκιά των αυριανών εκλογών, μέσω e-mail κοινοποιείται έντονα το εξής μήνυμα:

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ψηφίσει οδηγία που θα τεθεί σε πλήρη ισχύ τον Απρίλιο του 2011, σύμφωνα με την οποία θα απαγορευθούν όλα τα συμπληρώματα διατροφής, θα απαγορευθεί η διδασκαλία εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, θα κλείσουν οι σχολές ομοιοπαθητικής κοκ. Ήδη από φέτος το καλοκαίρι απαγορεύεται η πώληση βιβλίων σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων.

Χρειάζονται 35 εκατομμύρια υπογραφές για να σταματήσει το έγκλημα αυτό εναντίον της υγείας και, κυρίως, κατά του δικαιώματος και της ελευθερίας επιλογής!

http://www.ipetitions.com/petition/joininghandsinhealth/

Γνωρίζω ότι πριν μερικά χρόνια στον Καναδά ξεκίνησε προπάθεια να ελέγχεται - απαγορευτεί η χρήση της βιταμίνης C! Μεγάλη ανάμειξη έχει το Codex Alimentarius.

Η υπογραφή της διακύρηξης αφορά τους κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου άμεσα, μήπως όμως δεν θα επηρεαστούμε και εμείς στην Ελλάδα έμμεσα ή αργότερα. Και εάν ελεγχθούν τα συμπληρώματα διατροφής και η ελευθερή επιλογή τους από εμάς τους καταναλωτές, μήπως η γνώση και το δικαίωμα πρόσβασης σε αυτήν ακολουθήσουν!?

Το νου μας να έχουμε, σίγουρα ζούμε σε περίεργες, κατευθυνόμενες και ελεγχόμενες εποχές.


O φίλος μου Mell Gibson έχει πάρει θέση και δραστηριοποιηθεί εδώ και μερικά χρόνια, δείτε το ακόλουθο βίντεο όπου συλλαμβάνεται.....για κατανάλωση βιταμίνης C.



Εγώ θυμάμαι τον αγαπημένο μου καθηγητή Α.Τ να μας λέει, σε ότι αφορά την τροφή, ότι το καλύτερο είναι να την μαζεύουμε μόνοι μας! Σκεφτείτε επίσης ποίοι φτιάχνουν τα συμπληρώματα και τις βιταμίνες...μήπως οι φαρμακευτικές εταιρείες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: