Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Κάτι από τον κόσμο του Bollywood! και ΗΠΑ


Deepika loves Imran's foot massage Indo-Asian News Service


Λοιπόν έχουμε και λέμε, η Deepika Padukone (σταρ του bollywood - κάτι σαν τη δική μας Ζέτα Μακρυπούλια), στα γυρίσματα της νέας ταινίας Break Ke Baad, δέχτηκε ένα foot massage από τον συμπραταγωνιστή της Imran Khan, επίσης σταρ του bollywood (κάτι, ...... σαν εμένα δηλαδή - sic).

Όλα έγιναν σε γυρίσμα της ταινίας και σπεύδουν οι φυλλάδες να καθυσυχάσουν τους/ις θαυμαστές/στριες ότι δεν συντρέχει κάτι μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, επειδή η Deepika μόλις χώρισε και σε λίγο ο Imran παντρεύεται.... παιδιά φρόνιμα!

Το άρθρο τελειώνει αναφέροντας ότι όποιου πονούσαν τα πόδια στα γυρίσματα έτρεχε στον Imran για βοήθεια. Imran μάθε τέχνη και άστηνε....







H Meredith Vieira (παρουσιάστρια του NBC - Τhe Today Show) έτρεξε το Τhe New York City Marathon σε χρόνο 5:59, την επομένη στην εκπομπή της την περίμενε ένα απολαυστικό foot massage.

Στον ίδιο αγώνα έτρεξε και ο πρώην εγκλωβισμένος Χιλιανός μεταλλωρύχος Edison Pena σε χρόνο μόλις κάτω από 6 ώρες. Το παρατσούκλι του ήταν ο "δρομέας - The Runner" επειδή κατά την διάρκεια του δίμηνου εγκλωβισμού του έτρεχε καθημερινά 6 μίλια, κυριολεκτικά υπογείως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: