Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Κλασικός Μαραθώνιος Αθήνας-Οι Βραβεύσεις των εθελοντών!

Στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή βραβεύσεων των ομαδικών κατηγοριών και των ομάδων εθελοντισμού που συμμετείχαν στον 28ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 31 Οκτωβρίου.

Την εκδήλωση στην ΕΟΕ τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί επίσημοι, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, ο υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης λάτρης του κλασικού αθλητισμού, ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Κατσιμπάρδης και ο πρόεδρος της AIMS (Διεθνής Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων) Πάκο Μποράο.
Οικοδεσπότης της γιορτής η οργανωτική επιτροπή του Μαραθωνίου και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση του Μαραθωνίου και στις παράλληλες εκδηλώσεις, φορείς, υπουργεία, εθελοντές, εργαζόμενους, χορηγούς, αλλά και τα ΜΜΕ για την προβολή που έκαναν του αγώνα.

Μεταξύ άλλων ... "Θα ήθελα να επισημάνω και τη συμβολή των εθελοντών.
Το εθελοντικό κίνημα στη χώρα μας αποκτά μια μεγάλη δυναμική", δήλωσε ο κ Γερουλάνος.

Από την πλευρά του ο κ. Μποράο, που εξελέγη στη θέση του στις αρχαιρεσίες της AIMS που έγιναν την παραμονή του Κλασικού Μαραθωνίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, είπε από την πλευρά του: "Το 2011 έχει ανακυρυχθεί έτος του εθελοντισμού"

Οι βεβαιώσεις συμμετοχής και προσφοράς των 50 εθελοντών χειρομαλακτών βρίσκονται στην κατοχή μου. Επικοινωνήστε μαζί μου για να σας τα δώσω. Σπύρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: