Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Καλή χρονιά με ένα αισιόδοξο "νέο"!

Καλή χρονιά με υγεία και ευημερία!
Πέρυσι ασχοληθήκαμε με μία κίνηση που εμείς του χώρου των ΣΕΘ το λάβαμε ως επίθεση εναντίον μας (εδώ).





Το 2011 όμως ξεκινάει με μία είδηση - απάντηση που είδαμε στην τηλεόραση και διαβάσαμε εδώ , και μάλιστα όχι από το δικό μας στρατόπεδο!

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΒΟΤΑΝΑ

Μίγμα από αρωματικά βότανα της Κρήτης επεξεργάζεται η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, πατεντάρεται και θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο ως υψηλό αντιιικό (σκοτώνει τους ιούς) βιολογικό φαρμακευτικό προϊόν κατά του ιού της γρίπης και του κρυολογήματος.

Για την επιλογή να το ανακατέψουν με ελαιόλαδο, ο κ. Καστανάς μάς λέει: «Εκτός του γεγονότος πως αναβαθμίζεται το λάδι μας ως προϊόν, η διάλυση του μίγματος των αιθέριων βοτάνων στο λάδι αφαιρεί την καυστικότητα των βοτάνων. Διαλέξαμε να το βγάλουμε ως φάρμακο και όχι ως συμπλήρωμα διατροφής το μίγμα των βοτάνων, διότι έχει μεγαλύτερη επιστημονική σοβαρότητα, λόγω των αυστηρών επιστημονικών ελέγχων, που υφίσταται το φάρμακο. Το καίριο πρόβλημα με τα ιαματικά φυτά είναι πάντα η κατάλληλη δοσολογία. Η κατάλληλη δόση είναι ιαματική, ενώ η υπερβολική δόση μπορεί να αποβεί τοξική».

Ενδιαφέρον είναι ότι ενώ το θέμα "έπαιξε" σε τουλάχιστον 2 τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων κατά τις εορτές, στο διαδίκτυο και τις εφημερίδες έχει πέσει βουβαμαρ - ίτιδα! Τώρα πως γίνεται κάτι τόσο προτότυπο, πρωτοποριακό, καλό για τους ανθρώπους, κάτι που θα βοηθήσει την τοπική κοινωνία της Κρήτης, διάκριση ελληνικού πανεπιστημίου, καλό για την οικονομία της χώρας και να μην προβάλετε....? Κάτι μυρίζει, λέτε να είμαι κρυωμένος?

Εγώ έχω κόψει τις ειδήσεις τελευταία και είμαι καλά (...με λένε Σπύρο - by the way), καλές ειδήσεις εάν θέλετε μπορείτε να διαβάζετε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: