Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Χρειάζεται κανείς 1 εκατομμύριο dollars?

Τον Skeptic James Randi τον πρωτογνώρισσα στο facebook όπου προσφέρει $1000000.00 ζεστά και κολλαριστά σε όποιον του αποδείξει ότι υπάρχει η παραμικρή βάση σε όσα υποστηρίζουν οι Συμπληρωματικές και Εναλλακτικές Θεραπείες.
Στο βίντεο που ακολουθεί τα έχει βάλει με την Ομοιοπαθητική, μάλιστα έχει επιδοθεί τελευταία στην υπερκατανάλωση ποσοτήτων Ομοιοπαθητικών υπνωτικών, προτείνονται 2-3 κάψουλες και αυτός αδειάζει το κουτί για να αποδείξει ότι δεν περιέχουν καμία δραστική ουσία.
Οι ομοιπαθητικοί υποστηρίζουν κάτι διαφορετικό?

Φυσικά η Ρεφλεξολογία δεν θα γλίτωνε, αλλά όποιος χρειάζεται το $1000000.00άκι, ίσως να τα καταφέρει. Προτείνω να του στείλετε τα αναρίθμητα (οκ οκ James, είναι πολλά τα παραδείγματα όμως) παραδείγματα νοσοκομείων και κέντρων φροντίδας που εφαρμόζουν Ρεφλεξολογία. Αλλά και τις ακόλουθες 3 έρευνες.

Ρεφλεξολογία και εντερική ροή αίματος. Ελεύθερη Μετάφραση: Σοφία Ραπτοπούλου

Μεταβολές της νεφρικής ροής του αίματος κατά τη διάρκεια ρεφλεξολογίας. Ελεύθερη Μετάφραση: Σοφία Ραπτοπούλου

Somatotopical relationships between cortical activity and reflex areas in reflexology: a functional magnetic resonance imaging study.
Nakamaru T, Miura N, Fukushima A, Kawashima R.
Tohoku University School of Medicine, Sendai, Japan.


Με το συγκεκριμένο έχει ασχοληθεί η Εναρμόνιση πολλάκις.

Στo youtube που είδα το βίντεο του James κάποιος του γράφει "καλά που σε βλέπουμε πάλι! - good to see you back" .......λέτε να είναι από τα πολλά ομοιοπαθητικά που πήρε?




Πάρετε δεν πάρετε τα λεφτά μην με ξεχάσετε,...έτσι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: