Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Εθελοντισμός στον 29ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών

Οι υπεύθυνοι του ΣΕΓΑΣ για τον τομέα του εθελοντισμού του Κλασσικού Μαραθωνίου Αθηνών, επικοινώνησαν μαζί μας για 5η συνεχόμενη χρονιά και μας προσκαλούν να προσφέρουμε εθελοντικά τις υπηρεσίες μας στους δρομείς που θα αγωνιστούν στον 29ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε Ρεφλεξολόγους, Χειρομαλάκτες και Φυσιοθεραπευτές. Χρειάζεται να φέρετε δικό σας κρεβάτι μάλαξης και την καλή σας διάθεση να κάνετε αυτό που ξέρετε καλά.
Όσοι ενδιαφέρεστε, συμπληρώστε την επίσημη αίτηση συμμετοχής κλικάροντας εδώ , να έχετε μαζί την ταυτότητα σας!

Στο πλαίσιο "παρατηρήσεις" συμπληρώστε την ειδικότητα σας π.χ. Φυσιοθεραπευτής και το ότι επιθυμείτε να εργαστείτε στον τερματισμό στην ομάδα των χειρομαλακτών.

Να έχετε υπόψιν σας ότι ο αγώνας γίνεται την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, οι εθελοντές χειρομαλάκτες προσέρχονται 9-10 π.μ. και η εργασία μας ολοκληρώνεται 4-5 μ.μ.!

Λόγω της δυσκολίας στην μετακίνηση την ημέρα του αγώνα (δεν κυκλοφορούν ΙΧ στο κέντρο!), οι εθελοντές φρόνημο είναι να μεταφέρουν και να αφήσουν το κρεβάτι μάλαξης τους (προαιρετικά!) το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 19:οο μ.μ. στο Γυμναστήριο Φωκιανός, (θα φυλάσσεται) όπου και θα εργαστούμε την Κυριακή!
Συγχρόνως το Σάββατο οι εθελοντές θα παραλάβουν την επίσημη στολή εθελοντή, την διαπίστευση τους και το ειδικό πάσο δωρεάν μετακίνησης με τις αστικές συγκοινωνίες για την ημέρα του αγώνα.



Ελπίζω να σας δω εκεί.
Ομαδάρχης των εθελοντών χειρομαλακτών - Σπύρος Δημητράκουλας 6936163040















Δεν υπάρχουν σχόλια: