Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Εθελοντές Ρεφλεξολόγοι στον Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών

Στον φετινό Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών οι εθελοντές σωματοθεραπευτές είμασταν λιγότεροι από πέρυσι και είχαμε να αντιμετωπίσουμε λιγότερα (οι αθλητές προτίμησαν φαίνεται να πάνε σπίτι τους γρήγορα, λόγω καιρικών συνθηκών) αλλά πραγματικά πιο δύσκολα περιστατικά από ποτέ!!!




Παρακάτω θα δείτε δύο περιστατικά αθλητών που έφτασαν σε εμάς την ίδια στιγμή σε σοβαρή κατάσταση υποθερμίας, εδώ και εδώ. Κυριολεκτικά εργάστηκαν στον καθένα 4 -5 εθελοντές συγχρόνως! Εμφασή δόθηκε στα ακροδάκτυλα (δύο χειριστές) στα αντιβράχια (δύο χειριστές) και ο πέμπτος στα αυτιά ή σε όλο το σώμα.




Μπράβο στην σπουδάστρια Ρεφλεξολογίας Ι. Καλεπανάγου που είχε προνοήσει και έφερε κουβέρτα (δεν σταμάτησε όλη μέρα) και χαίρομαι, είμαι υπερήφανος που εκτός από τον έμπειρο Φυσιοθεραπευτή Ι. Σισμανίδη όλοι οι υπόλοιποι την συγκεκριμένη στιγμή ήταν Ρεφλεξολογάρες!




Μου την έχει δώσει πως μας φέρονται τα τελευταία χρόνια από το ΣΕΓΑΣ, νιώθω ότι δεν μας εκτιμούν, να μην πω τίποτα τώρα και για την Ελληνική πολιτεία. Ας δούνε και αυτοί, αλλά και εσείς που θέλετε να έρθετε του χρόνου γιατί οι Εθελοντές Χειρομαλάκτες του Κλασσικού Μαραθωνίου φεύγουμε τελευταίοι από τον χώρο ευθύνης μας.


Ευχαριστώ


Το σχόλιο για συγκεκριμένες εθνικότητες απευθύνεται μόνον στους αντίστοιχους συναδέλφους Ρεφλεξολόγους, μασέρ λόγω της επαγγελαμτικής υπεροψίας που επιδεικνύουν.


Θανκ γιου βερυ ματς!







Δεν υπάρχουν σχόλια: