Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ευρωπαϊκή Ημέρα Ρεφλεξολογίας στο ATHENS HEART

Το ATHENS HEART, υποδέχεται την Ευρωπαϊκή Ημέρα Ρεφλεξολογίας στις 28 Απριλίου και σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων (Σ.Ε.Ρ.) σας προσκαλεί να γνωρίσετε εντελώς δωρεάν την συμπληρωματική αυτή μέθοδο, από την Παρασκευή 27/4 έως και την Κυριακή 29/4.

Κάθε μέρα από το πρωί στις 10:30 έως τις 21:00 το βράδυ, ομάδα Ρεφλεξολόγων θα βρίσκονται στο χώρο του εμπορικού κέντρου για μια δωρεάν επίδειξη Ρεφλεξολογίας που θα σας βοηθήσει να διώξετε την κούραση της ημέρας και να αποβάλετε το καθημερινό άγχος και στρες. Η Ρεφλεξολογία, μια φυσική, ολιστική και ακίνδυνη μέθοδος, η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, οι οποίες αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος, στοχεύει στην απελευθέρωση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος για την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού.

Η Ρεφλεξολογική επίδειξη είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, ωστόσο σε ένα πνεύμα κοινωνικής προσφοράς σας ενημερώνουμε ότι όσοι θελήσουν θα μπορούν να προσφέρουν όποιο χρηματικό ποσό επιθυμούν στην ΜΚΟ «Η ΠΙΣΤΗ», Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις (Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφίας).

Επισκεφθείτε το ATHENS HEART και γνωρίστε τη μέθοδο της ρεφλεξολογίας!