Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Διήμερο σεμινάριο του Σ.Ε.Ρ. με την Hagar Basis


Το Σ.Ε.Ρ σε συνεργασία με την κ. Ηagar Basis διοργανώνουν διήμερο σεμινάριο (workshop) στις 15-16 Σεπτεμβρίου 2012 με θέμα:

2 days ART –1 (Advanced reflexology Training)

και στις 17 Σεπτεμβρίου 2012 work shop με θέμα :

Introduction to OIM techniques (original Ingham method)- Εισαγωγή στην τεχνική της Eunice Ingham.

              "Δύο  ξεχωριστά σεμινάρια εγκεκριμένα και ανταποκρινόμενα στο επίπεδο και τις αρχές του Σ.Ε.Ρ."

ART – 1 (Advanced reflexology Training)

Η ART™ είναι η εξέλιξη της παραδοσιακής μεθόδου πιέσεων μέσω της παλάμης και των δακτύλων η οποία αποτελεί την πηγή όλων των παραδοσιακών πρακτικών εφαρμογής ρεφλεξολογίας. Η ΑRT αποτελεί την συνέχεια της εκπαίδευσης των  ρεφλεξολόγων, διδάσκοντας αποτελεσματική κλινική ρεφλεξολογία. Η τεχνική περιλαμβάνει μια εξελιγμένη και επιπρόσθετη προσέγγιση που  χρησιμοποιείται αποτελεσματικά μαζί με όλες τις πρακτικές-μορφές ρεφλεξολογίας συμπεριλαμβανομένης της παραδοσιακής και γνήσιας μεθόδου Ιngham . Οι μαθητές θα μάθουν πως να ανιχνεύουν τα διαταραγμένα αντανακλαστικά των ποδιών, τι σημαίνουν τα αντανακλαστικά διαφορετικών υφών και να τα αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά.

Αυτό το 2- ήμερο σεμινάριο παρέχει στους μαθητές μια περιεκτική εισαγωγή στις  τεχνικές που καινοτόμησε και εξέλιξε ο Anthony Porter τα τελευταία 30 χρόνια.

Additional one day teaching - A 1 Day introduction to OIM techniques (original Ingham method) Εισαγωγή στην τεχνική της Eunice Ingham.

Είναι η συνδυασμένη εργασία της Eunice Ingham και του ανιψιού της Dwight Byers. Η Eunice Ingham θεωρείται παγκοσμίως  κορυφαία στο τομέα της ρεφλεξολογίας των ποδιών. Στο μονοήμερο αυτό σεμινάριο θα διδαχθούμε τα διαγράμματα ρεφλεξολογίας ποδιών και χεριών όπως ακριβώς τα παρήγαγε η Eunice Ingham  στη δεκαετία του '30 και θα μάθουμε τις τεχνικές όπως εκείνη τις τεκμηρίωσε. Οι τεχνικές αυτές αποτελούν τη βάση της Ρεφλεξολογίας  και παρέχουν στους σπουδαστές τα πολύτιμα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση που απαιτούνται για να εξελιχθούν σε πετυχημένους ρεφλεξολόγους. Προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, καθώς τα σεμινάρια είναι δομημένα ώστε να παρέχουν εκπαίδευση επαγγελματικού επιπέδου

ART – 1 (Advanced reflexology Training)

Πρόγραμμα

Ημέρες 15 – 16/9/12

Σάββατο-Κυριακή

Περιεχόμενα
  • Πόνος και Ανακλαστική εικόνα.
  • Επεξήγηση των  4 κύριων ρεφλεξολογικών ποιοτήτων (κρύσταλλοι, άμμος κλπ).
  • Αξιολόγηση ανακλαστικών διαταραχών/ προσέγγιση.
  • Αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίας / Αντενδείξεις.
  • Τα είδη των επαφών, προσεγγίσεων που χρησιμοποιούμε στη συνεδρία.
  • Η χρήση των συγκεκριμένων  λιπαντικών στο ART.
  • Εργαζόμενοι στα πόδια με μια ακολουθία.
  • Εργαζόμενοι συστηματικά στα ανακλαστικά των ποδιών.
  • Επαναξιολογώντας τις ατομικές κατευθυντήριες γραμμές των ποδιών.
 Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν:

Τα τακτικά και δόκιμα μέλη του ΣΕΡ . (τα μέλη θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την Ρεφλεξολογική ταυτότητα τους).(τιμή 120 €)

Σπουδαστές οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει το 1ο μπορούν να εγγραφούν ως δόκιμα μέλη  (κόστος 20€). (τιμή 120 €)

Όσοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους (και δεν είναι μέλη του Σ.Ε.Ρ.) μέσω του συγκεκριμένου υψηλού επιπέδου σεμιναρίου, αναγνωρισμένου από το ΣΕΡ, όπως φυσιοθεραπευτές, μασέρ, ενεργειακοί θεραπευτές κ.α.
(τιμή 150  ) .

Ειδικές τεχνικές  Eunice Ingham , OIM techniques (original Ingham method) .
Ημέρα Δευτέρα 17 /9/2012

Προηγούμενη εμπειρία δεν είναι απαραίτητη, καθώς το σεμινάριο είναι δομημένο ώστε να παρέχει εκπαίδευση επαγγελματικού επιπέδου
(Κόστος συμμετοχής 60 € )

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν  μόνο το  διήμερο σεμινάριο Art 1, Σαββάτο-Κυριακή, θα πρέπει να καταθέσουν  το ήμισυ του κόστους συμμετοχής (δηλ. το ποσό των 60 €,  ως προκαταβολή , στον κάτωθι λογαριασμό του Σωματείου μέχρι τις 17 Ιουλίου του 2012.

Το υπόλοιπο ποσόν θα πρέπει να έχει κατατεθεί έως  3 Σεπτεμβρίου το αργότερο.
Όποιοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το 2ο Σεμινάριο τεχνικές Ingam - (OIM)  της Δευτέρας ,θα πρέπει να καταθέσουν το ήμισυ του κόστους συμμετοχής (δηλ. το ποσό των 30 €) ως προκαταβολή.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα 2 σεμινάρια θα πρέπει να καταθέσουν το ήμισυ του κόστους συμμετοχής (δηλ. το ποσό των 90 €) ως προκαταβολή.
Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει προσερχόμενοι στο σεμινάριο να το έχετε μαζί σας.

Αριθμός λογαριασμού Τράπεζα Eurobank EFG αρ.: 0026-0033-28-0103245443
Ονόματα στον λογαριασμό: Δούλβαρη Ευγενία - Σπύρος Δημητράκουλας

Για διευκρινήσεις και πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε με την γραμματέα του Σωματείου κ. Άννα Νάγια 210- 6424818, καθώς και με την Γραμματέα κ. Δούλβαρη  Ευγενία στο  τηλέφωνο : 6937975470
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: τα δίδακτρα, καφέδες/τσάι, αναψυκτικά, σνακ, πιστοποίηση παρακολούθησης ART 1 &  OIM techniques

Το σεμινάριο θα δοθεί στα Αγγλικά και θα μεταφράζεται στα Ελληνικά.

* Ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων στα Σεμινάρια  10 άτομα.
* Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας ,η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.