Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας στο AVENUE




Το εμπορικό κέντρο AVENUE υποδέχεται την Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας και σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων σας προσκαλεί να γνωρίσετε εντελώς δωρεάν την συμπληρωματική αυτή μέθοδο, την Παρασκευή 28/9 και το Σάββατο 29/9, από το πρωί στις 10.30 έως και τις 20.00.

Ομάδα Ρεφλεξολόγων του Σωματείου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων - Σ.Ε.Ρ. θα βρίσκεται στο χώρο του εμπορικού κέντρου για να σας προσφέρει Ρεφλεξολογία εντελώς δωρεάν, ωστόσο όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να δωρήσουν όποιο ποσό θέλουν για τους σκοπούς του Συλλόγου ΠΙΣΤΗ - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ (Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία).

Η Ρεφλεξολογία, μια φυσική, ολιστική και ακίνδυνη μέθοδος, η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος, στοχεύει στην απελευθέρωση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος για την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού.

Επισκεφθείτε το AVENUE, γνωρίστε τη μέθοδο της ρεφλεξολογίας και απολαύστε την αναζωογονητική εμπειρία shopping που σας προσφέρει το εμπορικό κέντρο AVENUE που φροντίζει πάντα να καλύπτει όλες τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας εύκολα, οικονομικά και με δωρεάν parking.

AVENUE – η πιο ωραία ώρα της ημέρας!!
Εμπορικό Κέντρο AVENUE. Λεωφ. Κηφισίας 41-47, Μαρούσι.
Τηλ. 210 6100901 www.avenuemall.gr
 
Η εκδήλωση θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία εάν την επικοινωνήσουμε όλοι μαζί στους τοίχους μας, στα γκρουπ που ανήκουμε, blogs, στους φίλους μας μέσω e-mail ακόμα και στα site τύπου tzaba.gr κλπ. Παρακαλώ όπως συμμετέχετε όλοι για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία της εκδήλωσης.