Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Είσαι πιασμένος? Κοίτα να μην πιαστείς χειρότερα!



ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ "ΠΙΑΣΤΕΙΤΕ" ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ - απευθυνόμενος πρώτον στους αποδέκτες υπηρεσιών μάλαξης και/ή Ρεφλεξολογίας και δευτερευόντος στους υποψήφιους μαθητές "ταχύρυθμων σεμιναρίων" σε αυτές τις ειδικότητες.

Παρατηρώ εδώ και μερικά χρόνια, από τότε που εμφανίστηκαν εταιρείες με daily deals, να προσφέρονται σε "ελκυστική τιμή, υψηλού επιπέδου σεμινάρια μάλαξης και ρεφλεξολογίας" (αυτά γνωρίζω - αυτά με αφορούν) τα οποία τελικά αποδείχτηκαν πολύ κατώτερα των προσδοκιών αλλά και πιο ακριβά! Επιβεβαιώνεται η παροιμία "το πιο φθηνό είναι πιο ακριβό τελικά!".


Κατανοώ την ικανοποίηση της προσδοκίας όλων μας για μία καλύτερη τιμή σε προϊόντα και υπηρεσίες, αντιτίθεμαι όμως όταν αυτό αποβαίνει εις βάρος του καταναλωτικού κοινού ξεγελώντας και πιθανώς εκθέτωντάς τον σε πιθανή σωματική βλάβη.

Δεν γίνεσαι μασέρ ή Ρεφλεξολόγος σε 10 - 18 ώρες! Αλήθεια θα εμπιστευτείς να σε αγγίξει κάποιος με 18 ώρες εκπαίδευση?
Και εσύ ο "σπουδαστής" πιστεύεις ότι θα μάθεις την τέχνη σε 10 - 18 ώρες? Από ποιον εκπαιδευτή, ποια σχολή, αναγνωρισμένη από ποιον, από τον εαυτό της?

Σίγουρα υπάρχουν και καταρτισμένοι επαγγελματίες (μασέρ - Ρεφλεξολόγοι) που βρίσκουν ωφέλιμο να επικοινωνήσουν και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω προγράμματος daily deals, δυστυχώς όμως αποτελούν την εξαίρεση του κανόνα!

Τι να κάνετε? Οι αποδέκτες - πελάτες να ζητάτε βεβαίωση σπουδών στο αντικείμενο από τον υποψήφιο επαγγελματία και ταυτότητα που να πιστοποιεί ότι είναι μέλους σωματείου.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα είναι πότε θα εξαργυρώσετε την προσφορά που μόλις αγοράσατε. Εσείς αγοράσατε ένα μασάζ για να ξεπιαστείτε άμεσα ή για να το κάνετε δώρο στην γιορτή του αγαπημένου σας, έλα όμως που μπορεί να το αγόρασαν άλλοι 500 πότε θα το εξαργυρώσετε, αύριο, σε ένα μήνα, ή σε ένα χρόνο? Και αυτός ο μασέρ ή Ρεφλεξολόγος πόσους μπορεί να εξυπηρετήσει, μιλάμε για μία δια χειρών θεραπεία! Καλά να είσαι στους πρώτους δέκα άμα είσαι ο 500ος πελάτης μάλλον ούτε με πινέλο δεν θα μπορεί να σου κάνει! 
 

Οι υποψήφιους μαθητές να κάνετε έρευνα αγοράς για το καθεστώς του αντικειμένου που σας ενδιαφέρει και να μιλήσετε ανοιχτά με 2-3 και 4 σχολές. Τον ψεύτη - απατεώνα και θα τον ξετρυπώσετε και θα ενημερωθείτε σωστά, εάν σας ενδιαφέρει! Tip: τον απατεώνα τον αναγνωρίζεις εύκολα, "είναι αυτός που τα λέει πιο ωραία"!
 
Οι αναγνωρισμένες από το Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων σχολές εκπαίδευσης για το αντικείμενο της Ρεφλεξολογίας εδώ.