Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΩΝ

Αγαπητά μέλη,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το νέο πρόγραμμα εθελοντισμού του Σωματείου μας στο οικοτροφείο Αγ. Νικόλαος στην Παιανία. Το οικοτροφείο φιλοξενεί εφήβους με αυτισμό. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα εθελοντισμού μπορούν να συμμετέχουν μόνο τακτικά μέλη και οι προϋποθέσεις είναι οι εξής:

-Θα χρειαστούν γύρω στους 6 εθελοντές.
-Ο κάθε εθελοντής θα πηγαίνει μια φορά την εβδομάδα.
-Θα υπάρξει 6μηνη δέσμευση.
-Οι ώρες είναι 9.00-13.00, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή.
-Θα προτιμηθούν συνάδελφοι με φορητό κρεβάτι καθώς το οικοτροφείο δεν διαθέτει κρεβάτια μασάζ.
-Οι εθελοντές θα πρέπει να έχουν μεγάλη σταθερότητα και τυπικότητα στη συνεργασία, να σέβονται το χώρο και τους εργαζόμενους στο οικοτροφείο, και να λειτουργούν σύμφωνα με τον Κώδικα Δεοντολογίας του Σωματείου.

Για πληροφορίες επικοινωνείτε με την κα Λεάνα Κωττάκη, υπεύθυνη της Ομάδας Εθελοντισμού του Σ.Ε.Ρ , lkottaki@yahoo.gr

Το Δ.Σ. και η Ομάδα Εθελοντισμού, ευχαριστούμε θερμά τον συνάδελφο Βαγγέλη Πουπάκη που μας έφερε σε επαφή με το οικοτροφείο.



Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η εταιρία AASPORT, διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά αγώνες κλειστής κωπηλασίας – C2 Indoor Rowing. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας, επικοινώνησαν με τον ΣΕΡ, και προσκαλούν όσα μέλη μας ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντική εργασία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Γνωρίζουν την Ρεφλεξολογία και φυσικά τη μάλαξη από τους διεθνείς αγώνες που διοργανώνουν και θα ήθελαν πολύ να βρισκόμαστε σε αυτούς τους πανελληνίους αγώνες,  για τους αθλητές που συμμετέχουν. Οι αγώνες θα διεξαχθούν  το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στο Κλειστό γυμναστήριο Αγίου Ι. Ρέντη (Νάξου 41- δίπλα στην πλατεία Ελευθέριου Βενιζέλου), και η ώρα έναρξης είναι 15:00. Υπολογίζουν να συμμετέχουν περίπου 300 αθλητές όλων των ηλικιών. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας κρεβάτια, ή να μοιραστείτε με κάποιον άλλο, καθώς και υλικά. Είναι σημαντική η συμμετοχή μας σε αυτούς τους αγώνες. Κλείνουμε με κωπηλασία το 2012. Δηλώστε τη συμμετοχή σας στην Υπεύθυνη εκ μέρους του Σωματείου μας κα Bίκυ  Κατσαρού τηλ. 6988568988 .

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τον αγώνα εδώ: www.aasport.gr
Εκ μέρους του Δ.Σ. του ΣΕΡ
Η Γραμματέας
Ευγενία Δούλβαρη