Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Σεμινάριο Αγιουρβεδικής Ρεφλεξολογίας από τον ΣΕΡ


To Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων Σ.Ε.Ρ., είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει, την πραγματοποίηση, για 1η φορά στην Ελλάδα, σεμιναρίου Αγιουρβεδικής Ρεφλεξολογίας σε συνεργασία με την ιδρύτρια της μοναδικής μεθόδου, κ. Σάρον Στάθης (Sharon Stathis).

 

28/29 Σεπτεμβρίου 2013

Ayurvedic Reflexology – SMART 1

Η Αγιουρβεδική Ρεφλεξολογία αποτελεί το αποτέλεσμα του συγκερασμού,  μεταξύ των αυθεντικών Ινδικών πρακτικών της Αγιουρβέδας, και αυτές της σύγχρονης Ρεφλεξολογίας. Το τελικό αποτέλεσμα αποτελεί ισχυρό εφόδιο για την εργασία στα ενεργειακά συστήματα του σώματος.

Η Σάρον εδώ και χρόνια αφοσιώθηκε στο να συμπυκνώσει το πολύπλοκο Αγιουρβεδικό σύστημα σε μία ευκόλως κατανοήσιμη μορφή για δυτικούς επαγγελματίες σωματοθεραπευτές.

 

Από την αρχική σύλληψη, η Σάρον δημιούργησε τις διδακτικές ενότητες   

SMART 1 & SMART 2. Η λέξη SMART αποτελεί ακρωνύμιο για το “Stathis Method of Ayurvedic Reflexology Therapy  -  Μέθοδος Στάθης της Αγιουρβεδικής Ρεφλεξολογίας (SMART ™)”.

Περιγραφή Σεμιναρίου Αγιουρβέδα σημαίνει Η Τέχνη (γνώση) της Ζωής 

Στην σύγχρονη Ινδία, τα πόδια κατέχουν σεβαστή θέση, και η Αγιουρβέδα τους δίνει ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή μέσω της Padabhyanga (Αγιουρβεδικό ή Ινδικό μασάζ ποδιών) το οποίο είναι και το θέμα του εν λόγω σεμιναρίου.

Οι παρακολουθούντες θα μάθουν την βασική Αγιουρβεδική φιλοσοφία, το Αγιουρβεδικό μασάζ ποδιών, Αγιουρβεδική αρωματοθεραπεία όπως εφαρμόζεται στα πόδια, η σχέση της Ρεφλεξολογίας και του Αγιουρβεδικού μασάζ ποδιών και, πως μπορούν αποτελεσματικά και επιτυχημένα να συνδυαστούν.

Περιεχόμενο σεμιναρίου:

Αρχές Αγιουρβέδας

Αρχές  Ρεφλεξολογίας

Οφέλη και αντενδείξεις του Αγιουρβεδικού μασάζ

Λάδια βάσης της Αγιουρβέδα

Τεχνικές κινητοποίησης

Τεχνικές  χεριών

Τεχνικές  με το μπολ Κάσα - kasa bowl technique

Θεωρία σημείων μάρμα και εφαρμογή στα πόδια

Η ακολουθία της Αγιουρβεδικής Ρεφλεξολογίας

Αγιουρβεδικά αιθέρια έλαια

Πρόγραμμα αυτό-βοήθειας 

 

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο ΕΕΣ Natural Health Science, Πανδρόσου  31, Π. Φάληρο. Το Σ.Ε.Ρ. ευχαριστεί θερμά για την δωρεάν φιλοξενία στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου.





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητά μέλη,
μετά από συνεννόηση των μελών του νέου Δ.Σ. σας ενημερώνουμε ότι:

1. Οι τιμές του σεμιναρίου "Αγιουρβεδική Ρεφλεξολογία" με την Sharon Stathis, όπως και οι καταληκτικές ημερομηνίες πληρωμής, διαμορφώνονται ως εξής:
Μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου 2013:
-Μέλη του Σ.Ε.Ρ, τακτικά και δόκιμα: 90 ευρώ
-Μη-μέλη του Σ.Ε.Ρ.: 120 ευρώ
Μέχρι την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013:

-Μέλη του Σ.Ε.Ρ., τακτικά και δόκιμα: 110 ευρώ
-Μη-μέλη του Σ.Ε.Ρ: 150 ευρώ

(Υπενθυμίζουμε: Κατάθεση στο λογαριασμό: Eurobank EFG: 0026-0033-28-0103245443 αριθμός IBAN GR 6802600330000280103245443)

2. Το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε Ρεφλεξολόγους και ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 10 άτομα.

3. Για την καλύτερη οργάνωση του σεμιναρίου, εγγραφές ή/και πληρωμές μετά τις 2 Σεπτεμβρίου δεν θα γίνονται δεκτές. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Πληροφορίες στην γραμματεία του Σ.Ε.Ρ. 210 6424818, info@reflexology.gr ή επικοινωνήστε με τους Βαγγέλη Πουπάκη, vpoupakis@yahoo.gr ή Ευγενία Δούλβαρη, e.doulvari@gmail.com

Εκ μέρους του Δ.Σ.