Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Σεμινάριο Reflex Massage

Στο σεμινάριο Reflex Massage θα προσπαθήσουμε το δυνατόν καλύτερα να εξηγήσουμε τα γενικά αποτελέσματα των διαφόρων αντανακλαστικών θεραπειών στο σύνολο τους.
Αρχικά θα μάθουμε να συνδυάζουμε αρχές της κλασσικής Ρεφλεξολογίας με ενισχυτική πρόθεση στην οποιαδήποτε  συνεδρία σωματοθεραπείας και εάν εσείς ήδη εφαρμόζεται.
Για παράδειγμα, σε περίπτωση όπου “σφιχτός” τραπεζοειδής δεν λύνεται θα μάθουμε να Ρεφλεξολογούμε ακριβώς αυτόν τον μυ στα άκρα, επικουρικά, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιπρόσθετα θα μπορούσαμε να διεγείρουμε το ανακλαστικό σημείο του νεφρού στον πόδα διότι έχει ανταπόκριση με τον τραπεζοειδή μυ (άνω μοίρα) σύμφωνα με την προσέγγιση του Κινησιολόγου G. Goodheart - 1964 αλλά και της Inge Dougans (ΠΚΙ). Στην περίπτωση όπου το πρόβλημα είναι χρόνιο θα διεγείρουμε και το ανθρωπάριο του Pennfield ανακλαστικά λόγω της μεταβολής που θα έχει προκληθεί από την χρονιότητα.
Στην συνέχεια θα μάθουμε να εξασκούμε θεραπευτικούς χειρισμούς σε απόσταση από την εστία του πόνου ή της ανισορροπίας, στην ίδια ή και στην αντίθετη πλευρά. Κατά αυτόν τον τρόπο μπορούμε να προσεγγίσουμε υπεραλγεινές ζώνες που δεν ανέχονται οποιοδήποτε ερεθισμό, ζώνες που για διάφορους λόγους δεν μπορούμε να αγγίξουμε, ακόμη και τα μέλη που βρίσκονται ακινητοποιημένα με γύψο.

Πληροφορίες και διαβάστε περισσότερα εδώ.