Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ιαματικός τουρισμός "για λίγους"!

Προς τους επαγγελματίες (και με φιλοδοξία να γίνουν επαγγελματίες) συμπληρωματικών και Εναλλακτικών θεραπειών – ΣΕΘ.



Οι κυβερνώντες για άλλη μία φορά κανονίζουν χωρίς να μας λάβουν υπόψη τους.
Εύλογη και ορθή η ανάπτυξη του Ιαματικού και Ευεξίας Τουρισμού ποιοι οι λόγοι όμως που δεν προβλέπεται να ωφεληθούν οι επαγγελματίες ΣΕΘ?

400 εκατ. ευρώ τα επόμενα χρόνια εκτιμάται ότι θα τονωθεί η Ελληνική οικονομία από την ανάπτυξη του Ιαματικού τουρισμού. Σε 'εμάς" πόσα αντιστοιχούν από αυτό το ποσό?
http://www.newsbomb.gr/fakelos-ygeia/story/391609/monades-pfy-ta-kentra-iamatikoy-toyrismoy

Ο κ. Γιάννης Τούντας, (Καθηγητής Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής
Διευθυντής) στο κείμενο της έρευνας: Αρχές και Προϋποθέσεις για την Ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού ΔΕΝ αναφέρεται πουθενά σε επαγγελματίες ΣΕΘ!

Διαβάστε το εδώ http://www.tovima.gr/files/1/2013/12/20/ΑΡΧΕΣ%20ΚΑΙ%20ΠΡΟΥΘΠΟΘΕΣΕΙΣ%20ΓΙΑ%20ΤΗΝ%20ΑΝΑΠΤΥΞΗ%20ΤΟΥ%20ΙΑΤΡΙΚΟΥ%20ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ_ΤΟΥΝΤΑΣ_191213.pdf

Θα μου πείτε “Tι μας ζαλίζεις ρε Σπύρο Αγ. Βαλεντίνου σήμερα?”
Είπα να σας ενημερώσω ότι μπορείτε να ρωτήσετε (τολμώ να πω παραπονεθείτε, εγώ ζήτησα εξηγήσεις) για τις εξελίξεις εδώ:

http://www.gnto.gov.gr/el/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1

Θα μιλήσω και για αυτό το θέμα στις 23 Φεβρουαρίου, εάν θέλετε ελάτε, πλάκα θα έχει. Μήπως είμαστε και για τίποτα παραπάνω?

http://festival.therapyplanet.gr/f3c1s4/91-festival-23-02-2014/seminars/lectures/natural-energy-treatments/343-0017-i-katagegrammeni-proseggisi-ton-ippokrati-kai-galino-sxetika-me-tin-texni-tis-anatripsis-os-oxima-gia-dieksodo-apo-tin-krisi

Επίσης

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε και εσείς στην προσπάθεια να αναδείξουμε στη χώρα μας τις Φυσικές - Εναλλακτικές Θεραπείες, την Ψυχοθεραπεία & και τις Μεθόδους για Προσωπική Ανάπτυξη. Εγγραφείτε στην Ομάδα Υποστήριξης του 4ου Therapy Planet Festival. Βοηθήστε στο στήσιμο και στην διεξαγωγή του, βάζοντας και εσείς το λιθαράκι σας στην γενικότερη προβολή και εξέλιξη του χώρου.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας με στόχο να παρουσιάσουμε την εναλλακτική «διαφορετική» μας άποψη για τα θέματα της Υγείας, της Ψυχικής ισορροπίας και της Θεραπείας. Μια άποψη εξαιρετικά χρήσιμη για την ευζωία την ενεργοποίηση των Μηχανισμών Αυτοΐασης και την προσωπική μας εξέλιξη! Μια άποψη που ξυπνά μέσα μας την Εσωτερική Δύναμη, την Ελπίδα και την Κοινωνική Αλληλεγγύη.

Ως ανταπόδοση της έμπρακτης υποστήριξής σας,
σας προσφέρουμε μια δωρεάν συμμετοχή
σε ένα από τα παρακάτω σεμινάρια
Προσωπικής Ανάπτυξης και Θεραπείας:

1. Αφήγησης Παραμυθιού
2. Συνάντησης με το Εσωτερικό Παιδί
3. Ψυχο-Σωματική και Βιο-Ενεργειακή Ενδυνάμωση
4. Σαμάνικα Σεμινάρια

Όσοι ενδιαφέρεστε να ενδυναμώσετε την προσπάθειά μας δηλώστε συμμετοχή στην Ομάδα Υποστήριξης στείλτε μας email στο info@therapyplanet.gr.