Google Website Translator Gadget_________ ATTENTION "Αγγλικά" is ENGLISH !!!!!

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Stories the feet are telling. Eunice D. Ingham

Αντανακλαστικα σημεια για την υποφυση. Σελ.10
...εχοντας αυτο κατα νου, το πρωτο μερος που εξετάζω οταν ερχεται καποιος σε μενα ζητωντας βοήθεια, ειναι σε τι βαθμο υπαρχει ευαισθησια στην περιοχη σχετικη με τον αυχενα. Στην περιπτωση που υπαρχει αρκετη ενταση στον αυχενα, γνωριζω οτι εχει μειωθει η αιματωση του εγκεφαλου σε καποιο βαθμο, και εχοντας αυτο κατα νου και η υποφυση θα υποφερει σε κάποιο βαθμο, έτσι δεν ειναι? Δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει 100% ο συγκεκριμένος αδένας εαν εχει μειωθει η φυσιολογικη ροη αίματος προς εκείνον.
Να θυμαστε λοιπόν, οταν σας επισκέπτεται κάποιος, σίγουρα θα εργαστείτε στην έξω επιφάνεια του μεγάλου δαχτύλου προς το δεύτερο δάχτυλο όπου και βρίσκεται η αντανακλαστική περιοχή για τον αυχένα.
Σελίδα 53
Τωρα, μιλωντας για αυτη την περιοχη η οποια ειναι πελματιαια και κατω απο την περιοχη που οι ανθρωποι παρουσιάζουν κότσι, θα αντιμετωπίζετε ένταση στις ωμοπλάτες και για οποια συμφόρηση στην ανώτερη θωρακική περιοχή η οποία και πιθανόν να ευθύνεται για την διαταραχή του θυρεοειδή σε αυτούς τους ασθενείς. Να θυμάστε οταν θα εργάζεστε με περιστατικά θυρεοειδή, θα σπρώξουμε το πόδι πίσω, θα εργαστούμε βαθιά στην άρθρωση του μεγάλου δαχτύλου σε κάθε πόδι επειδή έχει δύο λοβούς ο θυρεοειδής, ο δεξιός λοβός στο δεξό πόδι και ο αριστερός λοβός στο αριστερό πόδι.
Τα αποσπάσματα είναι από το 3ο βιβλίο της Ίνγκαμ. Πρόκειται για ομιλία που πραγματοποίησε κατά την διάρκεια σεμιναρίου της στο ξενοδοχείο Κονραντ Χίλτον 7 Δεκεμβρίου 1958.
Πολλά λέγονται κατά την εκπαίδευση της ρεφλεξολογίας, τα πιο πολλά δεν είναι σύμφωνα με την διδασκαλία της Ίνγκαμ.
Αυτό το βιβλίο ξεκαθαρίζει τα πράγματα.
Το ίδιο θα κάνουμε και εμείς.
Καλές διακοπές